LIVOSTIN!


( bild från apoteket )


Ja, Livostin är namnet på mina nya ögondroppar. Ni som känner mig vet att det har kliat i mina ögon en längre tid nu och det visade sig bero på pollenallergi, som jag plötsligt började känna av för ca en och en halv vecka sedan. Så nu måste jag ta ögondroppar livet ut, varje vår. Om det inte försvinner, vilket jag hoppas på! ♥

vill ni se hur fint det blev när jag städade mitt rum? :)


Före


och efter :)


Före


och efter. Ganska fint va? :)
Men sen har jag ju resten av rummet kvar..


fast det är bara lite kläder :)


ha det så gött nu!


Spruta!Hej Hej!
Jag bloggade aldrig igår för jag var på dåligt humör efter vi hade varit på Grönan. Jag trodde att det skulle bli kul men det slutade med att alla blev sura, jag tror nog att det bara var Jocke och Zita som lyckades hålla humöret på topp.
(Men det är bra nu ) Men det var typ en timmes kö på allt plus att vi bara åkte 7 karuseller!
Och när vi skulle åka den nya berg- och dalbanan "Insane" så fick vi  stå i kö i hela TVÅ  timmar! men den var i alla fall jätterolig kan jag säga! Men jag hoppas att det inte är lika mycket folk i sommar när jag och Rim ska dit :)

Idag glömde jag något jätteviktigt!
jo, jag glömde att gå till doktorn för att ta min första fästingspruta, jag hade helt och hållet gömt att vi bokade tid för en vecka sedan. men men det ordnade sig, mamma ringde och sa att jag inte hade mobilen på och att jag missade tåget. så nu ska jag ta den i morgon klockan halv fyra.

Är det bara jag som är skiträdd för sprutor?

Idag har jag jobbat på bra så att jag jag kan redivisa engelskan imogon. idag fick jag just reda på att jag inte kom med bland de fem finalisterna på fototävlingen, kanske var det för att jag bara har en vanlig digitalkamera eller för att jag inte hade redigerat dom? Vem vet.
Vet ni någon annan som har ngn fototävling på gång? haha, jag tyckte att det var roligt :P
Jag hoppas att ni orkat läsa och kommer att komentera :)

HASTA LA VISTA, AMIGOS! ♥


PS. ´det går inte att lägga in bilder.


Rubriken utan rubrik

NU SKA VI TILL GRÖNAN !

bloggar när jag kommer hem :) <3


                                            
Städning av halva rummet (:

japp, då var det städning på schemat! ush så tråkigt det är att städa! Jag har bara städat mitt skrivbord och min hylla  :P och resten av rummet är i en ren katastrof. Men men, man gör så gått man kan :P
jag sitter och grubblar på en sak om imorgon när vi är på grönan, vi är fem som ska dit (Jag, Jocke, Kajsa, Saga och Zita) eller sju om Zitas kusiner skulle var med, men det gör ingen skillnad för när vi ska åka blåtåget så kommer en att få åka ensam! jag vet Blåtåget jättetöntigt men det är faktiskt lite läskigt med det där tåget som tutar och draken haha, vi får väl tränga ihop tre stycken i en vagn :P jaja, men jag längtar sååå!  som jag läste på Sagas blogg så kan jag säga att jag inte kommer att blogga på dagen kanske på morgonen innan vi åker och när jag kommer hem. Har ingen bild att lägga in men en före och efter bild på städningen kommer väl ! inte så intresant men det är väl iaf någt ? :)

// Carolina

Dagen före Gröna Lund!

Hejsan, hur mår ni idag?

Själv mår jag fin fint :)
Just nu sitter jag här vid datorn och äter lite mellis, (riskakor och minitomater)
snart ska jag nog åka till Jakan för jag vill ha en ny tjocktröja. som jag kan ha imorgon när vi ska till Grönan, så jag slipper ta med mig min jacka som skulle vara otrolgit jobbigt att gå runt och släpa på (om det blir varmt). Eller så ska jag köpa en liten sidoväska som typ alla har utom jag xD
Det är ungefär vad jag ska göra idag. Men först måste jag göra mig i ordning, har gått runt med pyamas och smink i hela ansiktet sen jag vaknade. :)Riskakor och minitomater,  jummie!♥

titta, min och Alexanders fina födelsedagstårta!


JAG LÄNGTAR TILLS VI SKA TILL GRÖNAN! ♥


Färg eller inte?

Vad tycker ni passar bäst, färg eller inte?

Förlåt..

...för dålig uppdatering idag. Men jag visste inte vad jag skulle skriva.
Men nu sitter jag med gulligaste Morris sovandes i mitt knä och tittar på de bilder som jag tog idag. jag ska nämligen vara med i en fototävling hos  http://linaslillaskrivbok.blogg.se temat är natur.
Här kommer bilderna jag tog :Vad tycks? jag blev iaf nöjd ♥

Men nu ska jag gå och sova för jag är jättetrött, bloggar troligtvis mer imorgon.

Om några dagar..

..ska jag ändra min design igen. Min blogg är ju så tråkig, helt rosa med två bilder. Och det behövs lite mer färg, inte bara svart, vit  och rosa. Jag gillar den jag har nu fast den känns inte riktigt så fin nu när jag har kollat på alla andras bloggar. Så jag måste nog försöka göra en lite mer avancerad ;P
några förslag?

ha en fortsatt trvlig kväll!

// Carolina ♥Världsboksdagen

Hejsan!
Idag började vi klockan 9.10 i Spånga Station. Sen åkte vi till Karlberg och gick till stadsbiblioteket där vi skulle skriva en novell om var man kommer efter döden och hur det ser ut. Det var lite svårt att komma på först, men sen gick det ganska bra fakitskt. Efter det gick vi till Vasaparken och satte oss på en liten grön kulle och åt vår matsäck. Jag hade pastasallad med kyckling i och en festis med smak av päron och kiwí, den är ny. Den var rätt god ;)
Sen satte vi oss i en liten ring och läste upp våra noveller om döden och fick höra lite Astrid Lindgren berättelser och efter det hoppade vi studsmatta i cirka tio minuter och gick därefter hem. Och nu sitter jag och Saga hemma hos mig och skrattar åt mitt citat: "Jag hade pastasallad med kyckling i och en festis med smak av kiwi och päron, den är ny."  HAHAHA!
Men nu kommer två bilder från idag:


  

 Kolla vad Rim är fin! :)♥


Min dag i ord.

hellu!
Idag har jag varit ensam i skolan, medans Kajsa och Rim var på en moské.
Dom åkte till moskén efter vi hade haft bg, och kom tillbaka runt 12. Under den tiden har jag pluggat engelska, gått på svenska lektion, börjat med tidslinjen i No- kursen, saknat Kajsa, Rim och Saga som är sjuk och konstaterat att jag pluggar bäst när jag sitter själv. Efter allt det så kom ÄNTLIGEN Kajsa och Rim tillbaka, och sen så levde jag lycklig i resten av dagen ! :)

HASTA LA VISTA


Ps. Ni måste se 17 again på bio, den är jättebra!


22 april

Det här var det jag köpte igår:


Klar med min design!

Då var det dags att börja blogga igen.
Det har hänt mycket under den tid som jag inte bloggat vilket jag ska berätta imorgon.
men vad tkr ni om min design? :)
Den är inte så jättefin men med tanke på att det är första gången som jag gör en design så är jag ganska nöjd.  (:


RSS 2.0